Om oss

HSK Fastigheter AB grundades 2009 och är ett helägt dotterbolag av Halmstad Studentkår.

Vi förvaltar för närvarande ca 180 olika boendealternativ för upp till 250 studenter. Vi äger inget eget bestånd utan förvaltar bostäder av andra fastighetsägare i Halmstad. 

Vi sköter all teknisk och administrativ förvaltning av de studentbostäder som vi hyr ut. Vi står för hela uthyrningsprocessen, besiktigar lägenheter och fastigheter, reparerar, underhåller, förbättrar samt sköter grönområden.

HSK Fastigheter har en viktig roll att fylla när det kommer till studentboende i Halmstad, allra främst för internationella studenter som inte har samma möjligheter som övriga studenter att söka boende inför och under sin studietid.

Vår vision är att ”erbjuda attraktiva och trygga bostäder”, något vi alltid strävar efter genom att vara lyhörda mot våra hyresgäster som är en härlig blandning människor i olika åldrar, från olika delar av både Sverige och världen.

HSK Fastigheter har en arbetsstyrka på sju personer som arbetar för att din upplevelse av ditt boende under studietiden ska bli så bra som möjligt. Med fokus på enbart studentbostäder känner vi vår målgrupp och vet att studietiden kan vara både tuff och intensiv, men också att den för många är en rolig och upplevelserik tid man minns genom hela livet. Ingen dag är den andre lik och det ser vi som något positivt!