Patrikshill

En blandning av ett korridorsboende och egen lägenhet

På Patrikshill bor du i egen enrumslägenhet med ett pentry och badrum i lägenheten. I anslutning till lägenheten finns ett gemensamt fullt utrustat kök som delas med boende i samma korridor. 

Boendet
Patrikshill är en större huskropp uppdelad på 4 ingångar. Internet tecknar du själv med önskad leverantör. Hyran varierar mellan 3600 – 3900 kronor beroende på utforming. El, värme och vatten ingår även det i hyran. I lägenheten finns ett mindre pentry med vask och kylskåp.

Avstånd
Beläget ca 2 kilometer från högskolan och enbart 500 meter till centrum är det enkelt att ta sig fram genom både gång och cykel. Önskar man ta sig längre sträckor finns busshållsplats på gatan precis utanför och resecentrum med buss och tåg inom ca en kilometers avstånd. 

Omgivning
I närområdet har du tillgång till citykärnan, matvarubutiker, gym, pizzerior och restauranger. Även parker, tennisplaner och närhet till promenadstråk runt Halmstad. Från Patrikshill har du ca en kilometer rak väg ner till Västra Stranden, en av Halmstads längsta och vackraste stränder.