Söka bostadFör att ställa dig i vår bostadskö klicka här. Formuläret öppnas då i ett separat fönster. 

Vi kommer att kontakta dig på den mailadress du angivit när det är din tur i kön och vi har lediga objekt att erbjuda. För att visa intresse för ett objekt svarar du på mailet inom den i mailet angivna tidsfristen. Om du inte svarar på mailet kommer det att tolkas som att du tackar nej. Efter att du har tackat nej till ett erbjudande två gånger tas du bort ur bostadskön och du förlorar din plats. 

Köplatsen är personlig och kan ej överlåtas. När du tackat ja till ett erbjudande förlorar du din köplats. Du har dock möjlighet att registrera dig som sökande igen, men börjar då om från början med nytt registreringsdatum. Söker du bostad med inflytt i senare termin kommer vi inte att skicka erbjudanden för än objekt finns lediga i önskad termin. 

När du har tackat ja till ett boende kommer vi att göra en kreditupplysning på dig. Vi kommer även kontrollera om du är medlem i Halmstad Studentkår. Om du inte är medlem behöver du bli det innan kontraktsskrivning. Om du inte är medlem vid kontraktsskrivning kommer erbjudandet gå förlorat och erbjudas till annan sökande. Ditt personnummer hämtar vi från Halmstad Studentkårs medlemssystem. 

Vi tillämpar 12-månaders hyra i våra bostäder vilket innebär att du betalar samma månadshyra under hela året. Vi har även tre kalendermånaders uppsägningstid. 

4
2
3